Ikrafttrædelsesdato: 1. februar 2024

 1. Introduktion

 Allurion Technologies, Inc. ("os", "vi" eller "vores") driver Allurion-mobilapplikationen (herefter benævnt "Appen").

 Denne privatlivspolitik ("Privatlivspolitik") beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og deler dine personlige data (defineret nedenfor) indsamlet gennem appen. Denne privatlivspolitik dækker dog ikke oplysninger indsamlet via Allurions hjemmeside på https://allurion.com.  For yderligere detaljer om, hvordan vi behandler dine personlige data i forbindelse med vores websted, se venligst vores websteds privatlivspolitik, der er tilgængelig her: https://www.allurion.com/da/privacy-policy

 Beskyttelsen og sikkerheden af dine personlige data er vigtig for os. Personlige data betyder data om et levende individ (inklusive 20 år efter individets død, hvis individet er baseret i Canada), som kan identificeres ud fra disse data (eller fra disse data og andre data enten i vores besiddelse eller sandsynligvis vil komme i vores besiddelse ) ("Personlig data").

 Appen er udviklet og drives af Allurion Technologies, Inc. baseret på 11 Huron Drive, Natick, MA 01760 USA. Allurion Technologies, Inc., et Delaware-selskab, er ansvarlig for dine personlige data indsamlet via appen.

 2. Indsamling og brug af personlige data

 Vi behandler dine personlige data, når du indsender dem på følgende måder:

 •  App-kontoregistrering og profildetaljer   : Når du opretter en app-konto, gemmes følgende oplysninger: dit navn, køn, fødselsdato, højde, dato og placering af ballonplacering og placeringsklinik (hvis relevant), sprogpræference, telefonnummer, e-mailadresse, adgangskode, autentificeringsoplysninger og andre registreringsoplysninger, herunder din adgangskode til App-kontoen. Appen giver dig mulighed for at overvåge din vægt, kropsfedtprocent, kropsvandprocent, knoglemasse, muskelmasse, kropsmasseindeks, basal stofskifte og visceralt fedt ved at oprette forbindelse til din Bluetooth Allurion Scale. Ved at forbinde den med din Bluetooth Allurion-vægt, vil appen indsamle og gemme disse personlige data. Appen kan også indsamle og gemme yderligere sundheds- og fitnessdata (såsom søvndata, træningsdata og pulsdata), som du deler fra din mobilenhed, fra Fitbit og/eller fra Allurion Health Tracker-enheden. Du kan også vælge at dele yderligere oplysninger med appen vedrørende dit helbred og personlige forhold (herunder, men ikke begrænset til, oplysninger vedrørende fysiske og mentale helbredsforhold, sultniveauer og civilstand).
 •  Kundeservice   : Hvis du kontakter os angående appen eller af andre årsager relateret til kundeservice, vil vi føre en fortegnelse over denne kontakt. Du kan give os personlige data, når du sender os din anmodning. Vi beholder din e-mailadresse for at kunne behandle din anmodning og svare dig.
 •  Brugsdata   : Når du tilgår appen med en mobilenhed, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, den type mobilenhed, du bruger , din mobile enheds unikke ID, IP-adressen på din mobilenhed, dit mobile operativsystem, typen af mobil internetbrowser, du bruger, videoer og skærmbilleder af dine brugersessioner, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data ("Brugsdata" ).
 •  Placeringsdata   : Vi bruger lokationsdata, såsom din aktuelle placering, til at søge efter klinikker i nærheden af dig og til at hjælpe med at synkronisere Bluetooth Allurion Scale og Allurion Health Tracker-enheden med appen. Hvis du har givet os tilladelse til at indsamle dem, vil de placeringsdata, vi bruger, være baseret på din enheds placering.
 • Beskeder og videokonsultationer : Hvis du vælger at gøre det, vil appen forbinde dig med din valgte klinik enten via meddelelsesfunktionen eller en videokonsultation. Hvis du vælger at oprette forbindelse til din valgte klinik via appens beskedfunktion, vil Allurion have adgang til indholdet af dine tekstbeskeder samt eventuelle svar fra din valgte klinik. Bemærk dog, at hvis du vælger at oprette forbindelse til din klinik via videokonsultationsfunktionen, vil Allurion ikke kunne få adgang til onlinekonsultationen.
 • Samtaler : Hvis du deltager i samtaler med eller på anden måde bruger Allurions sundhedscoach med kunstig intelligens (AI), Coach Iris, vil vi bruge, indsamle og dele oplysninger, herunder disse samtaler, som beskrevet i afsnit 4 nedenfor.

3. Årsagerne til at bruge dine personlige data

I det omfang vi indsamler personoplysninger fra dig, som beskrevet i denne privatlivspolitik, bruger vi sådanne oplysninger til de formål, der er anført nedenfor; og hvor vi ikke på anden måde er forpligtet i henhold til gældende lovgivning til at søge dit samtykke til en sådan behandling, er vi afhængige af de retsgrundlag, der er anført nedenfor (med hensyn til personer i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Det Forenede Kongerige). Bemærk, at vi under visse omstændigheder, der er beskrevet nedenfor, vil behandle persondata på mere end ét retsgrundlag afhængigt af det specifikke formål, som vi bruger dine persondata til.

Formål

Juridisk grundlag

At levere og vedligeholde de tjenester, der leveres via appen.

Udførelse af en kontrakt

At give dig besked om ændringer i appen.

Udførelse af en kontrakt eller vores legitime interesser

For at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i appen, herunder deling af dine appdata med din familie og dine venner, når du har valgt at gøre det, og deling af appdata med din valgte Allurion-klinik og sundhedsudbydere.

Opfyldelse af en kontrakt, vores legitime interesser, offentlighedens interesse inden for folkesundhed eller dit samtykke.

At koordinere den pleje, du får af din valgte Allurion-klinik og sundhedsudbydere.

Opfyldelse af en kontrakt; vores legitime interesser; eller dit samtykke

At yde kundesupport, når du beder om det.

Udførelse af en kontrakt eller vores legitime interesser

At indsamle analyser og/eller værdifulde oplysninger (herunder ved at analysere og evaluere din brug af appen, indholdet af dine beskeder/samtaler med appens funktioner og/eller ved at bede dig om at deltage i markedsundersøgelser), så vi kan fortsætte med at udvikle, teste, vurdere kvaliteten af vores appfunktioner, træne vores modeller for kunstig intelligens, forbedre vores produkter og appen og tilbyde nye og/eller forbedrede funktioner og features.

Vores legitime interesser eller offentlige interesser inden for folkesundhed; eller dit samtykke

For bedre at forstå, hvordan du interagerer med appen, herunder dens funktionalitet og funktioner, samt for at sikre, at indholdet præsenteres på den mest effektive måde.

Vores legitime interesser

Hvis du kvalificerer dig til rabatter på yderligere køb af vores produkter, behandler vi dine personoplysninger for at udstede værdikuponer og/eller rabatkoder til dig.

Udførelse af en kontrakt eller vores legitime interesser

For at hjælpe med at søge efter Allurion-klinikker i nærheden af din placering.

Vores legitime interesser

For at understøtte synkroniseringen af Bluetooth Allurion Scale og Allurion Health Tracker-enheden med appen.

Udførelse af en kontrakt eller vores legitime interesser

For at hjælpe os med at løse eventuelle problemer med appen, herunder når vi svarer på dine spørgsmål eller din anmodning om support, vedligeholdelse, fejlfinding eller andre problemer med ydeevnen.

Udførelse af en kontrakt eller vores legitime interesser

For at udføre dataanalyse, test og forskning, herunder til statistiske formål, og så vi bedre kan forstå den type mennesker, der bruger vores app og produkter, så vi kan udvikle og udvide vores forbrugermarked.

Vores legitime interesser eller offentlige interesser inden for folkesundhedsområdet

At udføre videnskabelig forskning i forbindelse med appen.

Vores legitime interesser eller offentlige interesser inden for folkesundhedsområdet

At udvikle og implementere sikkerhedsværktøjer og -mekanismer som en del af vores bestræbelser på at holde appen tryg og sikker.

Vores legitime interesser

At måle effektiviteten og distributionen af vores reklamekampagner.

Vores legitime interesser

At opdage, forebygge og løse tekniske problemer.

Udførelse af en kontrakt eller vores legitime interesser

At forbedre kvaliteten af de sundhedsoplysninger, der leveres af os og vores datterselskaber.

Vores legitime interesser; offentlighedens interesse inden for folkesundhed; eller dit samtykke.

For at forbedre og personliggøre app-oplevelsen og gøre det muligt for os og vores partnere at træffe bedre beslutninger baseret på de oplysninger, du giver os.

Vores legitime interesser; offentlighedens interesse inden for folkesundhed; eller dit samtykke.

4. Coach Iris

Coach Iris er en generativ AI-drevet sundhedscoach, der leveres via appen. Brugere kan indlede samtaler med Coach Iris om en række emner.

Hvis du beslutter dig for at bruge Coach Iris, udnytter Coach Iris tredjeparts AI-teknologi, der leveres af vores tjenesteudbydere. Denne teknologi er trænet til at generere intelligente og personlige svar i samtaler med brugere. Coach Iris' svar er baseret på oplysninger indsamlet via appen. Hvis du f.eks. beder Coach Iris om at yde støtte til din vægtkontrol, vil den give personlige tips til håndtering af din vægt baseret på oplysninger, du giver i dine samtaler og gennem appen.

For at Coach Iris kan give dig relevante svar, vil Allurion dele dine oplysninger med den AI-tjenesteudbyder, der driver Coach Iris. De vil kun bruge dine personlige data til at generere svar på dine chats; de vil ikke bruge dine data til at træne deres AI-modeller.   Allurion deler også dine samtaler med Coach Iris med din valgte Allurion-klinik og/eller sundhedsudbyder(e). Allurion bevarer historikken over dine samtaler med Coach Iris af denne grund, så du har adgang til tidligere samtaler, og også så Coach Iris kan give dig en bedre oplevelse.

Hvis du accepterer at bruge Coach Iris, vil Allurion indsamle oplysninger (herunder personoplysninger) om din oplevelse med Coach Iris og bruge disse oplysninger (som kan omfatte din samtalehistorik) til at udvikle, teste, vurdere sikkerheden og nøjagtigheden og forbedre ydeevnen for Coach Iris.

5. Opbevaring af personlige data

Vi opbevarer dine kontooplysninger, såsom dit navn, din e-mailadresse og din adgangskode, så længe din konto eksisterer, fordi vi har brug for dem til at administrere din konto. Vi kan også være forpligtet til at opbevare dine oplysninger for at opfylde juridiske krav. I nogle tilfælde, når du giver os persondata til en funktion i appen, sletter vi persondataene, når de ikke længere er nødvendige for funktionen og ikke længere kræves opbevaret i henhold til loven. Hvis du vælger at oprette forbindelse til din valgte klinik via appens meddelelsesfunktion, gemmer vi dine tekstbeskeder mellem dig og din klinik i to år.

Vi opbevarer andre oplysninger, såsom de personoplysninger, vi får, når du opretter forbindelse til din Bluetooth Allurion-vægt, indtil du bruger dine kontoindstillinger eller værktøjer til at slette dataene, eller din konto ikke længere bruges, medmindre andet er påkrævet eller tilladt ved lov. Dette skyldes, at vi bruger disse data til at give dig dine personlige statistikker og andre funktioner i appen. Vi opbevarer også oplysninger om dig og din brug af appen, så længe det er nødvendigt for vores legitime forretningsinteresser, af juridiske årsager og for at forhindre skade, herunder som beskrevet i afsnittene "Årsagerne til at bruge dine personlige data" og "Hvordan vi deler dine personlige data". For at bestemme den passende opbevaringsperiode for dine personlige data overvejer vi mængden, arten og følsomheden af de personlige data, den potentielle risiko for skade fra uautoriseret brug eller videregivelse af dine personlige data, de formål, som vi behandler dine personlige data til, og om vi kan opnå disse formål på andre måder og de gældende lovkrav.

6. Opbevaring af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, kan blive overført til - og opbevaret på - computere og servere i USA eller EØS. Dine oplysninger kan også tilgås af Allurions datterselskaber eller tjenesteudbydere i andre jurisdiktioner. Hvor opbevarings- eller adgangsstedet er uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, kan databeskyttelseslovene afvige fra og muligvis ikke give den samme databeskyttelse som dem i din jurisdiktion.

I disse tilfælde vil vi tage de skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og at ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads for sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

For personer baseret i Storbritannien eller EØS: Hvis du er baseret i Storbritannien eller EØS, skal du være opmærksom på, at når du bruger appen, vil dine personoplysninger blive gemt af vores tjenesteudbydere (som defineret nedenfor) i EØS; dine personoplysninger kan dog også tilgås af Allurion Technologies, Inc. i USA og andre Allurion-enheder eller tjenesteudbydere, der er placeret uden for din jurisdiktion. For yderligere oplysninger bedes du kontakte os ved hjælp af oplysningerne i afsnittet "Kontakt os" nedenfor.

7. Hvordan vi deler dine personlige data

Forretningstransaktion

Hvis vi er involveret i en fusion, et opkøb, et salg af virksomhedens aktiver, finansiering, reorganisering, konkurs, konkursbehandling eller overgang af service til en anden udbyder, kan dine persondata blive overført, herunder som en del af en due diligence-proces. Vi giver besked, før dine persondata overføres og bliver underlagt en anden privatlivspolitik.

Tilknyttede selskaber

Allurion Technologies, Inc.s datterselskaber, herunder i USA og EØS, kan modtage dine persondata.

Videregivelse til retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan vi være forpligtet til at videregive dine persondata, hvis det er påkrævet eller tilladt ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. en domstol eller et regeringsorgan).

Allurion-klinikker

Vi vil dele dine personlige data, hvis du vælger en klinik, så den kan levere sine tjenester til dig og analysere dine fremskridt gennem brugen af vores produkter.

Offentliggørelse for tjenesteudbydere

Vi engagerer tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner til at facilitere appen ("tjenesteudbydere"), levere tjenesterne gennem appen på vores vegne, udføre app-relaterede tjenester og/eller hjælpe os med at analysere, hvordan appen bruges.

Disse tjenesteudbydere har kun adgang til dine persondata for at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til at holde sådanne persondata fortrolige og ikke videregive eller bruge dem til noget andet formål.

Juridiske krav

Allurion Technologies, Inc. kan videregive dine personlige data i god tro om, at en sådan handling er nødvendig for at:

 • For at overholde  kravene i loven eller retssager eller i tilfælde af en anmodning om samarbejde fra en offentlig myndighed, uanset om det er lovpligtigt eller ej ;
 • At beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom tilhørende Allurion Technologies, Inc. og dets tilknyttede selskaber samt brugere af appen;
 • For at forhindre eller undersøge mulig svindel eller ulovligheder i forbindelse med appen og til risikostyringsformål;
 • For at beskytte sikkerheden og den personlige sikkerhed for brugere af appen eller offentligheden; eller
 • For at beskytte mod juridisk ansvar.

Andre emner i aggregeret form

Vi kan dele dine persondata med tredjeparter i samlet eller ikke-personligt identificerbar form.

8. Sikkerhed af personlige data

Vi har implementeret passende administrative, tekniske og fysiske procedurer og sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af dine personlige data samt for at sikre, at dine personlige data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Bemærk dog, at  ingen opbevaring eller overførsel af personlige data kan garanteres som 100% sikker. Selvom vi forpligter os til at beskytte de oplysninger, vi er i besiddelse af, kan vi derfor ikke garantere eller sikre den totale sikkerhed for de oplysninger, du sender til os, herunder dine sundhedsdata.

Du er ansvarlig for at beskytte dig mod uautoriseret adgang til appen. Du bør bruge en stærk adgangskode til både din Allurion-konto og til din mobile enhed ved at bruge en blanding af bogstaver, tal og symboler og en anden adgangskode, end du bruger til andre konti, du måtte have. Du skal holde dine adgangskoder fortrolige og ikke dele dem med nogen.

Vi er ikke ansvarlige for mistede, stjålne eller kompromitterede adgangskoder eller for adgang til din konto fra uautoriserede brugere, hvor en sådan adgang er forårsaget af din handling eller passivitet. Hvis du mener, at din konto er blevet kompromitteret, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt ved hjælp af kontaktoplysningerne i afsnittet "Kontakt os" nedenfor.

9. Udøvelse af dine rettigheder

Hvis du har brug for at opdatere dine persondata, kan du gøre det via appen. Hvis du af en eller anden grund ikke kan få adgang til disse oplysninger, kan du underrette os om eventuelle ændringer af (eller fejl i) dine personoplysninger ved at kontakte os på help@allurion.com.

Afhængigt af hvor du befinder dig, kan du have ret til: (a) få adgang til de personoplysninger, vi har om dig; (b) anmode om, at vi retter eventuelle unøjagtige personoplysninger, vi har om dig; (c) anmode om, at vi sletter eventuelle personoplysninger, vi har om dig; (d) begrænse behandlingen af personoplysninger, vi har om dig; (e) gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger, vi har om dig; (f) ikke være underlagt automatiseret beslutningstagning; og/eller (g) modtage eventuelle personoplysninger, vi har om dig, i et struktureret og almindeligt anvendt maskinlæsbart format eller få sådanne personoplysninger overført til en anden virksomhed.

Bemærk venligst, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før vi svarer på sådanne anmodninger.

Hvis du er blevet bedt om at give samtykke til behandling af dine personoplysninger, kan du trække dit samtykke tilbage, f.eks. ved at kontakte os via vores kontaktoplysninger nedenfor. Enhver tilbagetrækning af samtykke vil ikke påvirke lovligheden af den behandling, der er baseret på dit samtykke før tilbagetrækningen. Bemærk også, at når du trækker dit samtykke tilbage, vil vi kun stoppe med at behandle dine persondata, der vedrører det specifikke emne for tilbagetrækningen.

Hvis du vil udøve nogen af dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne i afsnittet "Kontakt os" nedenfor. Derudover kan du have ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed i dit land over vores indsamling og brug af dine persondata.

10. Links til andre websteder

Denne fortrolighedspolitik gælder kun for appen.  Appen kan indeholde links til hjemmesider, der ikke drives eller kontrolleres af os ("Tredjepartssider"). Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til det pågældende tredjepartswebsted. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gennemgår privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indhold, privatlivspolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller de tjenester, der tilbydes af sådanne websteder.

11. Børns privatliv

Vores app er ikke rettet mod eller henvender sig til personer under 16 år ("børn").

Vi indsamler ikke bevidst persondata fra børn. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at et barn har givet os personlige data, bedes du kontakte os ved hjælp af oplysningerne i afsnittet "Kontakt os" nedenfor. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personoplysninger fra et barn uden verifikation af forældrenes samtykke, vil vi tage skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

12. Ændringer til denne fortrolighedspolitik

Vi kan til enhver tid opdatere vores privatlivspolitik. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores app, før ændringen træder i kraft, og opdaterer "ikrafttrædelsesdatoen" øverst i denne privatlivspolitik. Du rådes til at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i denne fortrolighedspolitik træder i kraft, når de offentliggøres på denne side. Hvor loven kræver det, vil vi give dig mulighed for at læse den reviderede politik, så du kan beslutte, om du ønsker at fortsætte med at bruge appen. Din fortsatte brug af appen efter ændringerne i denne fortrolighedspolitik anses for at være din accept af disse ændringer.

13. Kontakt os

Vi har udpeget Allurion France S.a.s., med adresse på 6 Boulevard Montmartre 75009 Paris, Frankrig, som vores EU-databeskyttelsesrepræsentant, som du kan kontakte, hvis du er baseret i EØS.

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os:

 • Via e-mail: help@allurion.com

14. Hvis du tilgår appen fra Mexico

a) Dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering eller indsigelse ("ARCO").

For at udøve nogen af dine ARCO-rettigheder i forbindelse med dine persondata bedes du kontakte os på: help@allurion.com. Når du vælger at få adgang til, rette, opdatere, gøre indsigelse mod, begrænse brugen eller videregivelsen af eller annullere dine persondata, skal din anmodning som minimum indeholde følgende:

 • Dit navn, adresse og e-mailadresse eller enhver anden måde, hvorpå du ønsker, at vi skal sende vores svar på din anmodning;
 • Dokumenter, der beviser din identitet eller din juridiske repræsentant, alt efter hvad der er relevant;
 • En klar og præcis beskrivelse af de persondata, du udøver dine rettigheder i forhold til. I tilfælde af en anmodning om berigtigelse skal du angive de krævede ændringer og fremlægge støttedokumentation; og
 • Enhver anden understøttende information, der gør det lettere for os at lokalisere dine personlige data.

Medmindre du udtrykkeligt angiver, at du ønsker at modtage et svar på en anden måde, vil vi svare på din anmodning via den e-mailadresse, der er angivet i din ansøgning, inden for en periode på højst tyve (20) arbejdsdage fra den dato, hvor anmodningen blev modtaget. Hvis vi er forpligtet til at gøre det, vil vi behandle din anmodning inden for femten (15) arbejdsdage fra den dato, hvor vi svarede på din anmodning. I tilfælde af anmodninger om adgang til persondata vil vi give dig en kopi af dine persondata,  forudsat at vi har forudgående bevis for din identitet eller din juridiske repræsentants, alt efter hvad der er relevant.

Disse tidsfrister kan forlænges én gang (for en tilsvarende periode), hvis omstændighederne berettiger det. Forudsat at tilbagetrækningen af dit samtykke ikke resulterer i, at vi ikke er i stand til at overholde nogen forpligtelser med hensyn til vores forhold til dig, kan det samtykke, du har givet til behandling af dine personlige data, tilbagekaldes ved at levere en skriftlig meddelelse eller en e-mail til os ved hjælp af kontaktoplysningerne angivet nedenfor. Tilbagetrækningen af samtykke vil være effektiv fra den dato, hvor vi modtager din anmodning.

b) Samtykke til behandling og overførsel af personlige data.

Hvis du er baseret i Mexico, anses dit samtykke til behandling af dine personoplysninger i henhold til betingelserne heri for at være udtrykkeligt givet, når du anerkender denne fortrolighedspolitik. Ved din accept giver du også samtykke til enhver overførsel af personoplysninger, der kan udføres af os i henhold til betingelserne i denne fortrolighedspolitik. Til behandling af dine sundhedsdata i appen kræver vi din separate tilladelse, når du tilmelder dig for at bruge appen.

15. Hvis du tilgår appen fra Brasilien

a) Følsomme data

Du accepterer udtrykkeligt, at vi til levering af tjenesterne, når du har oprettet din app-konto, kan få adgang til, behandle og overføre dine data i overensstemmelse med denne politik og den brasilianske lov 13.709/2018 ( "LGPD" ).

b) Dine LGPD-rettigheder

For at udøve nogen af dine LGPD-rettigheder i forbindelse med dine persondata, bedes du kontakte os på: help@allurion.com. Når du vælger at få adgang til, rette, opdatere, gøre indsigelse mod, begrænse brugen eller videregivelsen af eller anmode om sletning af dine personoplysninger, skal din anmodning som minimum indeholde følgende:

 • Dit navn, adresse og e-mailadresse eller enhver anden måde, hvorpå du ønsker, at vi skal sende vores svar på din anmodning;
 • Dokumenter, der beviser din identitet eller din juridiske repræsentant, alt efter hvad der er relevant;
 • En klar og præcis beskrivelse af de persondata, du udøver dine rettigheder i forhold til. I tilfælde af en anmodning om berigtigelse skal du angive de krævede ændringer og fremlægge støttedokumentation; og
 • Enhver anden understøttende information, der gør det lettere for os at lokalisere dine personlige data.

Medmindre du udtrykkeligt angiver, at du ønsker at modtage et svar på en anden måde, vil vi svare på din anmodning via den e-mailadresse, der er angivet i din ansøgning, inden for en periode på højst femten (15) dage fra din anmodning. I tilfælde af anmodninger om adgang til personoplysninger vil vi give dig en kopi af dine personoplysninger,  forudsat at vi har forudgående bevis for din identitet eller din juridiske repræsentant, alt efter hvad der er relevant.

Disse tidsfrister kan forlænges én gang (for en lige lang periode), hvis omstændighederne berettiger det, og det er lovligt. Forudsat at tilbagetrækningen af dit samtykke ikke resulterer i, at vi ikke er i stand til at overholde nogen forpligtelser med hensyn til vores forhold til dig, kan det samtykke, du har givet til behandling af dine personlige data, tilbagekaldes ved at levere en skriftlig meddelelse eller en e-mail til os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger. Tilbagetrækningen af samtykke vil være effektiv fra den dato, hvor vi modtager din anmodning.

c) Samtykke til behandling og overførsel af personlige data

Hvis du er baseret i Brasilien, anses dit samtykke til behandling af dine personoplysninger i henhold til betingelserne heri for udtrykkeligt at være givet, når du anerkender denne fortrolighedserklæring, herunder behandlingen af dine følsomme personoplysninger. Ved din accept giver du også samtykke til enhver overførsel af personoplysninger, der kan udføres af os i henhold til betingelserne i denne fortrolighedserklæring.