Data efectiva: 1 de juliol de 2024

 1. Introducció

 Allurion Technologies, Inc. ("nosaltres", "nosaltres" o "el nostre") opera l'aplicació mòbil Allurion (d'ara endavant, "l'aplicació").

 Aquesta política de privadesa ("Política de privadesa") descriu com recopilem, utilitzem i compartim les vostres dades personals (definides a continuació) recopilades a través de l'aplicació. Aquesta Política de privadesa, però, no cobreix la informació recollida a través del lloc web d'Allurion a https://allurion.com.   Per obtenir més detalls sobre com processem les vostres dades personals en relació amb el nostre lloc web, consulteu la nostra Política de privadesa del lloc web disponible aquí: https://www.allurion.com/en/privacy-policy

 La protecció i la seguretat de les vostres dades personals és important per a nosaltres. Les dades personals són dades sobre una persona viva (inclosos 20 anys després de la mort de l'individu si la persona resideix al Canadà) que es pot identificar a partir d'aquestes dades (o d'aquestes dades i altres dades en el nostre poder o que puguin entrar en el nostre poder). ) ("Dades personals").

 L'aplicació ha estat desenvolupada i està operada per Allurion Technologies, Inc. amb seu a 11 Huron Drive, Natick, MA 01760 EUA. Allurion Technologies, Inc., una corporació de Delaware, és el controlador de les vostres dades personals recopilades mitjançant l'aplicació.

 2. Recollida i ús de dades personals

 Tractarem les vostres dades personals quan les envieu de les maneres següents:

 •  Registre del compte d'aplicació i detalls del perfil   : quan creeu un compte d'aplicació, s'emmagatzemarà la informació següent: el vostre nom, sexe, data de naixement, alçada, data i ubicació de la col·locació del globus i la clínica de col·locació (si escau), preferència d'idioma, número de telèfon, adreça de correu electrònic, contrasenya, detalls d'autenticació i altra informació de registre, inclosa la contrasenya del compte de l'aplicació. L'aplicació us permet controlar el vostre pes, percentatge de greix corporal, percentatge d'aigua corporal, massa òssia, massa muscular, índex de massa corporal, taxa metabòlica basal i greix visceral connectant-vos amb la vostra escala Bluetooth Allurion. En connectar-lo amb la vostra bàscula Bluetooth Allurion, l'aplicació recopilarà i emmagatzemarà aquestes dades personals. L'aplicació també pot recopilar i emmagatzemar dades addicionals de salut i condició física (com ara dades de son, dades d'exercici i dades de freqüència cardíaca) que compartiu des del vostre dispositiu mòbil, des de Fitbit i/o des del dispositiu Allurion Health Tracker. També podeu optar per compartir més informació amb l'aplicació sobre la vostra salut i circumstàncies personals (incloent, entre d'altres, informació relacionada amb condicions de salut física i mental, nivells de fam i estat civil).
 •  Servei d'atenció al client   : si us poseu en contacte amb nosaltres sobre l'aplicació o per qualsevol altre motiu relacionat amb el servei al client, mantindrem un registre d'aquest contacte. Podeu proporcionar-nos dades personals quan ens envieu la vostra sol·licitud. Conservarem la teva adreça de correu electrònic per tal de considerar la teva sol·licitud i respondre-li.
 •  Dades d'ús   : quan accediu a l'aplicació amb un dispositiu mòbil, podem recopilar certa informació automàticament, inclòs, entre d'altres, el tipus de dispositiu mòbil que utilitzeu. , l'identificador únic del vostre dispositiu mòbil, l'adreça IP del vostre dispositiu mòbil, el vostre sistema operatiu mòbil, el tipus de navegador d'Internet mòbil que feu servir, vídeos i captures de pantalla de les vostres sessions d'usuari, identificadors únics del dispositiu i altres dades de diagnòstic ("Dades d'ús" ).
 •  Dades d'ubicació   : fem servir dades d'ubicació, com ara la vostra ubicació actual, per cercar clíniques a prop vostre i per ajudar-vos a sincronitzar el dispositiu Bluetooth Allurion Scale i Allurion Health Tracker amb l'App. Si ens heu permès recollir-lo, les dades d'ubicació que utilitzem es basaran en la ubicació del vostre dispositiu.
 •  Missatges i consultes de vídeo   : si decideixes fer-ho, l'aplicació us connectarà amb la vostra clínica seleccionada mitjançant la funció de missatges o una consulta de vídeo. Si trieu connectar-vos a la vostra clínica seleccionada mitjançant la funció de missatges de l'aplicació, Allurion tindrà accés al contingut dels vostres missatges de text, així com a qualsevol resposta de la vostra clínica seleccionada. Tingueu en compte, però, que si trieu connectar-vos a la vostra clínica mitjançant la funció de consulta de vídeo, Allurion no podrà accedir a la consulta en línia.
 •  Converses   : si participeu en converses amb l'entrenador de salut d'intel·ligència artificial (IA) d'Allurion, l'entrenadora Iris, o utilitzeu d'una altra manera, utilitzarem, recopilarem i compartirem informació, incloses les converses, tal com es descriu a la secció 4 següent.

 3. Els motius per utilitzar les vostres dades personals

 En la mesura que recopilem dades personals de vostè, tal com es descriu en aquesta Política de privadesa, utilitzem aquesta informació amb les finalitats que s'indiquen a continuació; i quan la legislació aplicable no ens obligui a sol·licitar el vostre consentiment per a aquest tractament, ens basem en les bases legals que s'indiquen a continuació (respecte a persones ubicades a l'Espai Econòmic Europeu (EEE) i al Regne Unit). Tingueu en compte que, en determinades circumstàncies que es detallen a continuació, processarem les dades personals en més d'una base legal en funció de la finalitat específica per a la qual estem utilitzant les vostres dades personals.

 Propòsit

 Base legal

 Per proporcionar i mantenir els serveis que es proporcionen mitjançant l'aplicació.

 Execució d'un contracte

 Per notificar-vos els canvis a l'aplicació.

 Compliment d'un contracte o dels nostres interessos legítims

 Per permetre't participar en funcions interactives de l'aplicació, com ara compartir les dades de l'aplicació amb la teva família i amics quan hagis decidit fer-ho, i compartir les dades de l'aplicació amb la clínica i els proveïdors d'atenció mèdica que hagis seleccionat.

 Execució d'un contracte; els nostres interessos legítims; interès públic en l'àmbit de la salut pública; o el teu consentiment

 Per coordinar l'atenció que us proporcionen la vostra clínica Allurion i els proveïdors d'atenció mèdica seleccionats.

 Execució d'un contracte; els nostres interessos legítims; o el teu consentiment

 Per oferir assistència al client quan ho sol·liciteu.

 Compliment d'un contracte o dels nostres interessos legítims

 Per recopilar anàlisis i/o informació valuosa (incloent-hi l'anàlisi i l'avaluació del vostre ús de l'aplicació, el contingut dels vostres missatges/converses amb les funcions de l'aplicació i/o demanant-vos que participis en estudis de mercat i enquestes) de manera que que podem continuar desenvolupant, provant, avaluant la qualitat de les funcions de la nostra aplicació, entrenant els nostres models d'intel·ligència artificial, millorant els nostres productes i l'aplicació i per oferir funcionalitats i característiques noves i/o millorades.

 Els nostres interessos legítims o interès públic en l'àmbit de la salut pública; o el teu consentiment

 Per entendre millor com interactueu amb l'aplicació, incloses les seves funcionalitats i característiques, així com assegurar-vos que el contingut es presenta de la manera més eficaç.

 Els nostres interessos legítims

 Si compleixes els requisits per obtenir descomptes en compres posteriors dels nostres productes, processarem les teves dades personals per emetre vals i/o codis de descompte.

 Compliment d'un contracte o dels nostres interessos legítims

 Per ajudar a cercar clíniques Allurion a prop de la vostra ubicació.

 Els nostres interessos legítims

 Per donar suport a la sincronització del dispositiu Bluetooth Allurion Scale i Allurion Health Tracker amb l'aplicació.

 Compliment d'un contracte o dels nostres interessos legítims

 Per ajudar-nos a solucionar qualsevol problema amb l'aplicació, inclòs on responem a les vostres preguntes o a la vostra sol·licitud d'assistència, manteniment, resolució de problemes o altres problemes de rendiment.

 Compliment d'un contracte o dels nostres interessos legítims

 Per dur a terme anàlisis, proves i investigacions de dades, fins i tot amb finalitats estadístiques, i perquè puguem entendre millor el tipus de persones que utilitzen la nostra aplicació i els nostres productes de manera que puguem desenvolupar i ampliar el nostre mercat de consum.

 Els nostres interessos legítims o interès públic en l'àmbit de la salut pública

 Per dur a terme investigacions científiques relacionades amb l'aplicació.

 Els nostres interessos legítims o interès públic en l'àmbit de la salut pública

 Per desenvolupar i implementar eines i mecanismes de seguretat com a part dels nostres esforços per mantenir l'aplicació segura i segura.

 Els nostres interessos legítims

 Per mesurar l'eficàcia i la distribució de les nostres campanyes publicitàries.

 Els nostres interessos legítims

 Per detectar, prevenir i solucionar problemes tècnics.

 Compliment d'un contracte o dels nostres interessos legítims

 Per millorar la qualitat de la informació de salut que proporcionem nosaltres i els nostres afiliats.

 Els nostres interessos legítims; interès públic en l'àmbit de la salut pública; o el teu consentiment.

 Per millorar i personalitzar l'experiència de l'aplicació i permetre'ns a nosaltres i als nostres afiliats prendre millors decisions en funció de la informació que ens proporcioneu.

 Els nostres interessos legítims; interès públic en l'àmbit de la salut pública; o el teu consentiment.

 4. Coach Iris

 Coach Iris és un entrenador de salut generatiu impulsat per IA que es lliura mitjançant l'aplicació. Els usuaris poden iniciar converses amb l'entrenadora Iris sobre diversos temes.

 Si decidiu utilitzar Coach Iris, Coach Iris aprofita la tecnologia d'IA de tercers proporcionada pels nostres proveïdors de serveis. Aquesta tecnologia està entrenada per generar respostes intel·ligents i personalitzades en les converses amb els usuaris. Les respostes de l'entrenador Iris es basen en la informació recollida a través de l'aplicació. Per exemple, si demaneu a l'entrenador Iris que us ajudi a gestionar el vostre pes, us proporcionarà consells personalitzats per gestionar el vostre pes en funció de la informació que proporcioneu a les vostres converses i a través de l'aplicació.

 Perquè Coach Iris us proporcioni respostes rellevants, Allurion compartirà la vostra informació amb el proveïdor de serveis d'IA que impulsa Coach Iris. Només utilitzaran les teves dades personals per generar respostes als teus xats; no utilitzaran les vostres dades per entrenar els seus models d'IA. A més,   Allurion comparteix les teves converses amb l'entrenadora Iris amb la teva clínica Allurion i/o proveïdors d'atenció mèdica seleccionats.   Allurion conserva l'historial de les teves converses amb l'entrenadora Iris per aquest motiu, perquè tinguis accés a converses anteriors i també perquè l'entrenadora Iris pugui oferir-te una millor experiència.

 Si accepteu utilitzar Coach Iris, Allurion recopilarà informació (incloses les dades personals) sobre la vostra experiència amb Coach Iris i utilitzarà aquesta informació (que pot incloure el vostre historial de converses) per desenvolupar, provar, avaluar la seguretat i precisió i millorar el rendiment de l'entrenador Iris.

 5. Conservació de dades personals

 Conservem la informació del vostre compte, com ara el vostre nom, adreça de correu electrònic i contrasenya, durant el temps que existeixi perquè el necessitem per fer funcionar el vostre compte. També és possible que se'ns demani mantenir la vostra informació per complir els requisits legals. En alguns casos, quan ens proporcioneu dades personals per a una funció de l'aplicació, suprimim les dades personals després que ja no siguin necessàries per a la funció i ja no siguin obligatòries per la llei. Si trieu connectar-vos a la vostra clínica seleccionada mitjançant la funció Missatges de l'aplicació, emmagatzemarem els vostres missatges de text entre vosaltres i la vostra clínica durant dos anys.

 Conservem altra informació, com les dades personals que obtenim quan us connecteu amb la vostra bàscula Bluetooth Allurion, fins que utilitzeu la configuració o les eines del vostre compte per eliminar les dades o el vostre compte ja no s'utilitza, tret que es requereixi o autoritzeu el contrari. per llei. Això es deu al fet que fem servir aquestes dades per proporcionar-vos les vostres estadístiques personals i altres funcions de l'aplicació. També conservem la informació sobre vostè i el seu ús de l'aplicació durant el temps que sigui necessari per als nostres interessos comercials legítims, per motius legals i per prevenir danys, inclòs el que es descriu a "Els motius per utilitzar les seves dades personals" i "Com Compartiu les vostres dades personals”. Per determinar el període de conservació adequat de les vostres dades personals, tenim en compte la quantitat, la naturalesa i la sensibilitat de les dades personals, el risc potencial de dany per l'ús o la divulgació no autoritzats de les vostres dades personals, les finalitats per a les quals tractem les vostres dades personals i si podem assolir aquests propòsits per altres mitjans i els requisits legals aplicables.

 6. Emmagatzematge de les vostres dades personals

 La vostra informació, incloses les dades personals, es pot transferir i mantenir-se a ordinadors i servidors situats als Estats Units o a l'EEE. Els afiliats o proveïdors de serveis d'Allurion d'altres jurisdiccions també poden accedir a la vostra informació. Quan la ubicació d'emmagatzematge o accés es troba fora del vostre estat, província, país o una altra jurisdicció governamental, les lleis de protecció de dades poden diferir de les de la vostra jurisdicció i no oferir les mateixes proteccions de dades.

 En aquests casos, prendrem les mesures raonablement necessàries per garantir que les vostres dades es tracten de manera segura i d'acord amb aquesta Política de privadesa i que no es transfereixin les vostres dades personals a una organització o un país tret que hi hagi disposen de controls adequats per a la seguretat de les vostres dades i altra informació personal.

 Per a persones amb seu al Regne Unit o a l'EEE:   Si teniu la seu al Regne Unit o a l'EEE, tingueu en compte que quan utilitzeu l'aplicació, Els nostres proveïdors de serveis (tal com es defineixen a continuació) emmagatzemaran les dades personals a l'EEE; no obstant això, Allurion Technologies, Inc. també pot accedir a les vostres dades personals als Estats Units i altres entitats o proveïdors de serveis d'Allurion ubicats fora de la vostra jurisdicció. Per a més detalls, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant els detalls de la secció "Contacteu amb nosaltres" a continuació.

 7. Com compartim les vostres dades personals

 Transacció comercial

 Si estem involucrats en una fusió, adquisició, venda d'actius de l'empresa, finançament, reorganització, fallida, adhesió judicial o transició del servei a un altre proveïdor, les vostres dades personals es poden transferir, inclòs com a part de qualsevol diligència deguda. procés. Proporcionarem un avís abans que les vostres dades personals siguin transferides i estiguin subjectes a una política de privadesa diferent.

 Afiliats

 Els afiliats d'Allurion Technologies, Inc., inclosos els EUA i l'EEE, poden rebre les vostres dades personals.

 Divulgació per a l'aplicació de la llei

 En determinades circumstàncies, és possible que ens obliguem a revelar les vostres dades personals si la llei ho exigeix o ho autoritza o com a resposta a sol·licituds vàlides de les autoritats públiques (per exemple, un tribunal o una agència governamental).

 Clíniques Allurion

 Compartirem les vostres dades personals si seleccioneu una clínica perquè us pugui oferir els seus serveis i analitzar el vostre progrés mitjançant l'ús dels nostres productes.

 Divulgació per a proveïdors de serveis

 Comptem amb empreses i persones de tercers per facilitar l'aplicació ("Proveïdors de serveis"), oferir els serveis mitjançant l'aplicació en nom nostre, realitzar serveis relacionats amb l'aplicació i/o ajudar-nos a analitzar com és l'aplicació. utilitzat.

 Aquests proveïdors de serveis tenen accés a les vostres dades personals només per dur a terme aquestes tasques en nom nostre i estan obligats a mantenir la confidencialitat d'aquestes dades personals i a no revelar-les ni utilitzar-les per a cap altre propòsit.

 Requisits legals

 Allurion Technologies, Inc. pot revelar les vostres dades personals amb la creença de bona fe que aquesta acció és necessària per:

 •  Complir   amb els requisits de la llei o de procediments judicials o en cas de sol·licitud de col·laboració d'una agència governamental, sigui exigit o no per llei   ;
 •  Per protegir i defensar els drets o la propietat d'Allurion Technologies, Inc. i els seus afiliats, així com dels usuaris de l'aplicació;
 •  Per prevenir o investigar possibles fraus o delictes relacionats amb l'aplicació i amb finalitats de gestió de riscos;
 •  Per protegir la seguretat i la seguretat personal dels usuaris de l'aplicació o del públic; o
 •  Per protegir-se de la responsabilitat legal.

 Altres temes en forma agregada

 Podem compartir les vostres dades personals amb tercers en forma agregada o no identificable personalment.

 8. Seguretat de les dades personals

 Hem implementat procediments i salvaguardes administratius, tècnics i físics adequats per protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les vostres dades personals, així com per garantir que les vostres dades personals es processin de manera segura i d'acord amb aquesta Política de privadesa. Tingueu en compte, però, que   no es pot garantir cap emmagatzematge o transmissió de dades personals com a 100% segur. En conseqüència, tot i que ens comprometem a protegir la informació que tenim en el nostre poder, no podem garantir ni assegurar la total seguretat de cap informació que ens envieu, incloses les vostres dades de salut.

 Sou responsable de protegir contra l'accés no autoritzat a l'aplicació. Hauríeu d'utilitzar una seguretat de contrasenya forta tant per al vostre compte Allurion com per al vostre dispositiu mòbil, utilitzant una combinació de lletres, números i símbols i una contrasenya diferent de la que utilitzeu per a qualsevol altre compte que tingueu. Heu de mantenir les vostres contrasenyes confidencials i no compartir-les amb ningú.

 No som responsables de cap contrasenya perduda, robada o compromesa ni de cap accés al vostre compte d'usuaris no autoritzats quan aquest accés sigui causat per la vostra acció o inacció. Si creieu que el vostre compte s'ha vist compromès, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible, utilitzant les dades de contacte a la secció "Contacteu amb nosaltres" a continuació.

 9. Exercir els vostres drets

 Si necessiteu actualitzar les vostres dades personals, podeu fer-ho a través de l'aplicació. Si no podeu accedir a aquesta informació per qualsevol motiu, podeu notificar-nos qualsevol canvi (o error en) a les vostres Dades Personals posant-vos en contacte amb nosaltres a help@allurion.com.

 Depenent d'on us trobeu, és possible que tingueu dret a: (a) accedir a les dades personals que tenim sobre vosaltres; (b) sol·licitar que corregim les dades personals inexactes que tenim sobre vostè; (c) sol·licitar que eliminem les dades personals que tenim sobre vostè; (d) restringir el tractament de les dades personals que tenim sobre vostè; (e) oposar-se al tractament de les dades personals que tenim sobre vostè; (f) no estar subjecte a la presa de decisions automatitzada; i/o (g) rebre qualsevol Dada Personal que tenim sobre vostè en un format estructurat i d'ús habitual llegible per màquina o transmetre aquestes Dades Personals a una altra empresa.

 Tingueu en compte que és possible que us demanem que verifiqueu la vostra identitat abans de respondre a aquestes sol·licituds.

 Quan se us ha demanat el consentiment per al tractament de les vostres dades personals, podeu retirar el consentiment, per exemple, posant-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les nostres dades de contacte a continuació. Qualsevol retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament basat en el seu consentiment abans de la retirada. Tingueu en compte també que quan retireu el consentiment, només deixarem de processar les vostres dades personals relacionades amb l'objecte específic de la retirada.

 Per exercir qualsevol dels vostres drets en relació amb les vostres dades personals, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la informació de contacte que trobareu a la secció "Contacteu amb nosaltres" a continuació. A més, és possible que tingueu dret a presentar una queixa davant una autoritat de protecció de dades del vostre país sobre la nostra recollida i ús de les vostres dades personals.

 10. Enllaços a altres llocs

 Aquesta política de privadesa només s'aplica a l'aplicació. L'aplicació pot contenir enllaços a llocs web que no gestionem ni controlem ("Llocs de tercers"). Si feu clic a un enllaç de tercers, se us dirigirà a aquest lloc de tercers. Us recomanem que reviseu la política de privadesa de cada lloc que visiteu.

 No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de cap Lloc de tercers ni dels serveis que ofereixen aquests llocs.

 11. Privadesa dels menors

 En general, la nostra aplicació no s'adreça a ningú menor de 18 anys ("Menors").

 No recollim conscientment dades personals de menors d'edat; tanmateix, si teniu la seu a Xile, podeu utilitzar la nostra aplicació si teniu 15 anys o més.

 Si sou pares o tutors i sabeu que un menor d'edat ens ha proporcionat dades personals, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les dades que es proporcionen a la secció "Contacteu amb nosaltres" a continuació. Si ens assabentem que hem recopilat dades personals d'un menor d'edat sense verificar el consentiment dels pares, prendrem mesures per eliminar aquesta informació dels nostres servidors.

 12. Canvis a aquesta Política de privadesa

 Podem actualitzar la nostra Política de privadesa en qualsevol moment. Us notificarem qualsevol canvi mitjançant la publicació de la nova Política de privadesa en aquesta pàgina.

 T'informarem per correu electrònic i/o un avís destacat a la nostra aplicació abans que el canvi entri en vigor i actualitzarem la "data d'entrada en vigor" a la part superior d'aquesta Política de privadesa. Us recomanem que reviseu aquesta Política de privadesa periòdicament per a qualsevol canvi. Els canvis a aquesta Política de privadesa són efectius quan es publiquen en aquesta pàgina. Quan la llei ho requereixi, us oferirem l'oportunitat de llegir la política revisada perquè pugueu decidir si voleu continuar utilitzant l'aplicació. El vostre ús continuat de l'aplicació després dels canvis a aquesta Política de privadesa es considerarà com la vostra acceptació d'aquests canvis.

 13. Contacteu amb nosaltres

 Hem designat Allurion France Sas, amb la seva adreça al 6 Boulevard Montmartre 75009 París, França, com a representant de protecció de dades de la UE amb qui podeu contactar si teniu la seu a l'EEE.

 Si teniu cap pregunta sobre aquesta Política de privadesa, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

 •  Per correu electrònic: help@allurion.com

 14. Si accediu a l'aplicació des de Mèxic

 a) Els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició ("ARCO").

 Per exercir qualsevol dels vostres drets ARCO en relació amb les vostres dades personals, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: help@allurion.com. Quan decideixi accedir, rectificar, actualitzar, oposar-se, limitar l'ús o la divulgació o cancel·lar les seves Dades Personals, la seva sol·licitud ha d'incloure, almenys, el següent:

 •  El vostre nom, adreça i adreça de correu electrònic o qualsevol altre mitjà pel qual desitgeu que enviem la nostra resposta a la vostra sol·licitud;
 •  Documents que acreditin la vostra identitat o el vostre representant legal, segons correspongui;
 •  Una descripció clara i precisa de les Dades Personals amb les quals esteu exercint els vostres drets. En cas de sol·licitud de rectificació, haurà d'indicar les modificacions requerides i aportar la documentació acreditativa; i
 •  Qualsevol altra informació de suport que ens faciliti la localització de les vostres dades personals.

 Llevat que indiqui expressament que vol rebre una resposta per diferents mitjans, respondrem a la seva sol·licitud a través de l'adreça de correu electrònic proporcionada a la seva sol·licitud en un termini màxim de vint (20) dies hàbils a partir de la data de la sol·licitud. va ser rebut. Si hem de fer-ho, actuarem la vostra sol·licitud en un termini de quinze (15) dies hàbils a partir de la data en què vam respondre a la vostra sol·licitud. En el cas de sol·licituds d'accés a dades personals, us proporcionarem una còpia de les vostres dades personals,   sempre que   tinguem una prova prèvia de la seva identitat o la del seu representant legal, si escau.

 Aquests terminis es poden prorrogar una vegada (per un període igual), si les circumstàncies ho justifiquen. Sempre que la retirada del vostre consentiment no comporti que no puguem complir cap obligació en relació amb la nostra relació amb vosaltres, el consentiment atorgat per al tractament de les vostres dades personals es pot revocar enviant un avís per escrit o un correu electrònic a ens feu servir les dades de contacte que s'indiquen a continuació. La retirada del consentiment serà efectiva a partir de la data en què rebem la seva sol·licitud.

 b) Consentiment per al tractament i la transferència de Dades Personals.

 Si resideix a Mèxic, el seu consentiment per al tractament de les seves Dades Personals d'acord amb els termes aquí previstos es considerarà atorgat expressament quan reconegui aquesta Política de privadesa. Amb la vostra acceptació, també accepteu qualsevol transferència de dades personals que puguem dur a terme d'acord amb els termes d'aquesta Política de privadesa. Per al processament de les vostres dades de salut dins de l'App, necessitem la vostra autorització separada quan us registreu per utilitzar l'App.

 15. Si accediu a l'aplicació des del Brasil

 a) Dades sensibles

 Accepteu expressament que, per a la prestació dels serveis un cop creeu el vostre compte d'aplicació, podem accedir, processar i transferir les vostres dades d'acord amb aquesta política i la llei brasilera 13.709/2018 (   “LGPD”   ).

 b) Els vostres drets LGPD

 Per exercir qualsevol dels vostres drets LGPD en relació amb les vostres dades personals, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: help@allurion.com. Quan decideixi accedir, rectificar, actualitzar, oposar-se, limitar l'ús o divulgació de les seves Dades Personals, o sol·licitar la supressió de les seves Dades Personals, la seva sol·licitud ha d'incloure, almenys, el següent:

 •  El vostre nom, adreça i adreça de correu electrònic o qualsevol altre mitjà pel qual vulgueu que enviem la nostra resposta a la vostra sol·licitud;
 •  Documents que acreditin la vostra identitat o el vostre representant legal, segons correspongui;
 •  Una descripció clara i precisa de les Dades Personals amb les quals esteu exercint els vostres drets en relació. En cas de sol·licitud de rectificació, haurà d'indicar les modificacions requerides i aportar la documentació acreditativa; i
 •  Qualsevol altra informació de suport que ens faciliti la localització de les vostres dades personals.

 Llevat que indiquis expressament que vols rebre una resposta per diferents mitjans, respondrem a la teva sol·licitud a través de l'adreça de correu electrònic proporcionada a la teva sol·licitud en un termini màxim de quinze (15) dies des de la teva sol·licitud. En el cas de sol·licituds d'accés a dades personals, us proporcionarem una còpia de les vostres dades personals,   sempre que   tinguem una prova prèvia de la seva identitat o la del seu representant legal, si escau.

 Aquests terminis es poden prorrogar una vegada (per un període igual), si les circumstàncies ho justifiquen i s'aprova legalment. Sempre que la retirada del seu consentiment no comporti que no puguem complir cap obligació en relació amb la nostra relació amb vostè, el consentiment atorgat per al tractament de les seves dades personals es pot revocar enviant un avís per escrit o un correu electrònic. a nosaltres, utilitzant les dades de contacte que s'indiquen a continuació. La retirada del consentiment serà efectiva des de la data en què rebem la seva sol·licitud.

 c) Consentiment per al tractament i la transferència de dades personals

 Si teniu la seu al Brasil, el vostre consentiment per al tractament de les vostres dades personals d'acord amb els termes aquí previstos es considerarà atorgat expressament quan reconegueu aquest Avís de privadesa, inclòs el tractament de les vostres dades personals sensibles. Amb la vostra acceptació, també accepteu qualsevol transferència de dades personals que puguem dur a terme d'acord amb els termes d'aquest Avís de privadesa.